• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

ONZE DIENSTEN

FYSIOTHERAPIE

Als fysiotherapeut moet je altijd uitgaan van mogelijkheden. De hulpvraag van de patiënt staat hierbij centraal en dit moet dan ook als uitgangspositie voor de therapie dienen. Op deze manier kan het beste resultaat geboekt worden.

HCA-Plus-praktijk-2015-2017

 

Movamento heeft in veel sporten van divers niveau ervaring opgedaan. Zo hebben de fysiotherapeuten van Movamento onder andere Olympische sporters uit atletiek, waterpolo, turnen, bmx, judo, zwemmen, (baan)wielrennen, roeien, (beach)volleybal en schaatsen behandeld. In samenwerkingen met onder andere het Nederlands Handbal Verbond (NHV), New Heroes Den Bosch, VOC handbal en diverse individuele sporters is Movamento in de topsport van Nederland actief.

Ook de interdisciplinaire samenwerking met diverse orthopedisch chirurgen en sportartsen vormt een basis voor Movamento om het totaalplaatje rondom een revalidatie compleet te maken. Door deze samenwerking is er een korte lijn naar diagnostiek en kan een revalidatie in overleg met de arts snel worden aangepast als dat nodig is.

Een goede behandeling staat met een goede diagnose. Het is belangrijk deze diagnose eerst goed te vormen voor er overgegaan wordt op een behandeling. Movamento biedt hierin echografie als aanvullende diagnostiek. Als er een diagnose bekend is kan de behandeling hier goed op gericht worden. Daarnaast is het voor de patiënt belangrijk om te weten waar hij of zij aan toe is. Als we kijken naar presteren / bewegen dan zijn er een aantal factoren van belang, namelijk: passieve beweeglijkheid van een gewricht, actieve beweeglijkheid van een of meer gewrichten, coördinatie en kracht. De combinatie tussen (sport)fysiotherapie, manuele therapie en trainingstherapie moet tot een goed resultaat leiden.

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.