Onder begeleiding van de fysiotherapeut verantwoord sporten

BOOTCAMP MEDICAL is speciaal voor mensen die met fysieke klachten onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten. Daarnaast om onder deskundige begeleiding op een leuke manier aan je fitheid te werken. Ieder individu op eigen niveau!

We zullen samen met u de doelen opstellen en aan de hand daarvan zal er getraind gaan worden. Op deze manier willen voor het beste resultaat gaan. Juist dit best mogelijke resultaat is voor Movamento een belangrijk gegeven omdat we ons willen onderscheiden door kwaliteit en expertise.

De medewerkers van Movamento hebben veel ervaring met het begeleiden van trainingstrajecten. De achtergrond vanuit de topsport en revalidatie vormt een unieke combinatie waar u van zult profiteren.

Bij Movamento willen we met Bootcamp Medical de doelen duidelijk stellen en deze nastreven. Bootcamp Medical kan in kleine groepen gevolgd worden. Daarnaast is het mogelijk privétraining te krijgen door personal training.

 

We werken met een strippenkaart. Je zit niet vast aan een abonnement!

Strippenkaart: 10 lessen voor maar €75,00

 

Klik hier voor het rooster van de Bootcamp Medical lessen in Utrecht en Amsterdam.

 

 

Maak een afspraak

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag. Vul dan ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 088 02 45 900.

 

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Movamento respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.