• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

FYSIOTHERAPIE

Als fysiotherapeut moet je altijd uitgaan van mogelijkheden. De hulpvraag van de patiënt staat hierbij centraal en dit moet dan ook als uitgangspositie voor de therapie dienen. Op deze manier kan het beste resultaat geboekt worden. Doordat Movamento zich specifiek richt op sport en orthopedische klachten (gewrichten, spieren, pezen, botten) kunnen wij u heel specialistische behandelen. In de visie van Movamento bepaalt de fysiotherapeut in samenspraak met de patiënt het te bewandelen traject om het best mogelijke resultaat te behalen. Juist dit best mogelijke resultaat is voor Movamento een belangrijk gegeven omdat we ons willen onderscheiden door kwaliteit en expertise.

 

De interdisciplinaire samenwerking met diverse orthopedisch chirurgen en huisartsen / sportartsen vormt een basis voor Movamento om het totaalplaatje rondom een revalidatie en het herstel van een blessure compleet te maken. Door deze samenwerking is er een korte lijn naar diagnostiek en kan een revalidatie in overleg met de arts snel worden aangepast als dat nodig is. Doordat Movamento zich volledig richt op sportbegeleiding en orthopedische fysiotherapie kunnen we ons specialisten op dit gebied noemen.

 

begeleidingsteam fysiotherapie Movamento
Een goede behandeling staat met een goede diagnose. Het is belangrijk deze diagnose eerst goed te vormen voor er overgegaan wordt op een behandeling. Als er een diagnose bekend is kan de therapie hier goed op gericht worden. Daarnaast is het voor de sporter belangrijk om te weten waar hij of zij aan toe is. Als we kijken naar presteren / bewegen dan zijn er een aantal factoren van belang, namelijk: passieve beweeglijkheid van een gewricht, actieve beweeglijkheid van een of meer gewrichten, coördinatie en kracht. De combinatie tussen fysiotherapie, manuele therapie en trainingstherapie moet tot een goed resultaat leiden.

 
Movamento heeft in veel sporten van divers niveau ervaring opgedaan. Zo hebben de fysiotherapeuten van Movamento onder andere Olympische sporters uit atletiek, waterpolo, turnen, bmx, judo, zwemmen, (baan)wielrennen, roeien, (beach)volleybal en schaatsen behandeld.

We helpen u graag bij het herstel van uw blessure!

 

HCA-Plus-praktijk-2015-2017

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.