• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

SPORTMASSAGE

We vragen steeds meer van onszelf. Op het sportveld, op de werkvloer; overal moet ons lichaam het hoge tempo bijhouden. Dit leidt soms gespannen spieren of een traag herstel na een zware training. Voor mensen die geen concessies willen doen in hun prestaties heeft sportmassage absoluut een toegevoegde waarde! Door de massage op de juiste momenten in het trainingsschema in te plannen kun je komen tot een heel goed herstelmoment. En ook voor niet-sporters kan sportmassage een uitkomst bieden. Door veelvuldig in dezelfde houding te staan of zitten kunnen spieren gaan verkrampen, wat kan leiden tot pijntjes, verminderde concentratie en mogelijk zelfs blessures. Door op de piekmomenten sportmassage in te plannen of hiervoor te kiezen op reguliere momenten voorkom je dit.

Voorwaarden scheppen waarin de cliënt/sporter zich goed voelt

Openstaan voor nieuwe ontwikkelingen, via scholing, delen met collega’s, kritisch naar jezelf zijn, constant blijven streven naar kwaliteitsverbeteringen voor een beter “hands on” aan de massagebank en in het veld. Dat is het streven in het werk als sportmasseur/ therapeut van Gerrit Zoomer. Deze visie draagt hij ook binnen Movamento uit.

Maak daarom nu een afspraak via het contactformulier of telefonisch via 0646977398. Als u al onder behandeling bent bij een fysiotherapeut van Movamento dan kan uw therapeut de afspraak voor u inplannen.
U kunt ook een afspraak maken per email of telefonisch.

Kijkt u via deze link naar de tarieven voor sportmassage.

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.