Fysiotherapie Amsterdam

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam West of Zuid? Wil je dat jouw klachten verdwijnen, maar ook wegblijven? Movamento is jouw fysio in Amsterdam: niet alleen om de oorzaak van jouw klacht te bestrijden, maar ook om je in de toekomst pijnvrij te laten bewegen.

Bewegen: we doen het de hele dag. Als je klachten hebt tijdens bewegen, merk je vaak pas wat voor een impact dit heeft op je dagelijks leven. Blessures of andere orthopedische klachten tillen zwaar aan de mate van plezier die je ervaart tijdens dagelijkse activiteiten. Langdurige pijn die je continu met je meedraagt kan zorgen voor een sleur in je leven. Movamento staat als fysio in Amsterdam voor jou klaar om deze klachten te bestrijden. Samen met jouw fysiotherapeut breng je plezier van bewegen weer terug en helpen we jou aan een sterker bewegingsapparaat.

Maak een afspraak

Zoek locatie in de buurt

Een uitgebreide diagnose

door onze fysiotherapeut in Amsterdam

Bij Movamento doen we er alles aan om uiteindelijk het beste en gewenste resultaat te behalen. De hulpvraag van de cliënt staat hierbij altijd voorop. Het doel is om samen met de cliënt te werken aan datgeen wat hij of zij het liefste doet: of dit nu sporten, slapen of werken is. Deze hulpvraag dient als uitgangspunt van onze fysiotherapie in Amsterdam. Het behandelplan zal hier dan ook op ingericht worden.

Vanaf het allereerste moment gaan wij met jou in gesprek over jouw doelen. Waar heb je last van en hoe belemmerd dit je in je dagelijkse activiteiten? Dit is de basis voor het behandeltraject.

Een goede behandeling gaat hand in hand met een goede diagnose. Zonder deze diagnose wordt het opstellen van een behandelplan complex. Voordat onze therapeuten van start gaan, wordt er daarom eerst een uitgebreid onderzoek gedaan (indien nodig multidisciplinair) waaruit vervolgens de diagnose wordt opgesteld: wat is de klacht en wat zijn de bijkomende oorzaken? Vanaf hier wordt het behandeltraject ingeluid. De therapie kan perfect aangesloten worden op deze diagnose en de cliënt weet hierdoor precies waar hij of zij aan toe is. Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring als fysiotherapeut in Amsterdam weten wij deze behandelingen met veel kwaliteit en expertise op te stellen.

Ontmoet onze fysiotherapeuten

Kunnen wij helpen?

Het doel is jou op een prettige manier van je pijn af te helpen en het plezier van bewegen weer terug te laten keren. Daarnaast weet je hierdoor precies waar je aan toe bent en hoe onze fysiotherapeut in Amsterdam jou zal ondersteunen en begeleiden.

Maak een afspraak

Onze locaties

Amsterdam Zuid

Jan van Goyenkade 1,
1075 HN Amsterdam

Maak een afspraak

Meer informatie

Amsterdam West

Admiraal de Ruijterweg 21,
1057 JT Amsterdam

Maak een afspraak

Meer informatie

Kom nu in beweging

bij Movamento

Movamento heeft als Fysio Amsterdam een enthousiast en ervaren team van fysiotherapeuten, die graag samen met jou de behandeling aangaan. Door onze korte lijn met artsen en chirurgen weten wij snel en gemakkelijk benodigde kennis te vergaren en de behandelingen hier eventueel op aan de passen. Jouw wensen staan hierbij voorop: we helpen jou op een prettige manier van jouw klachten af. Daarnaast hebben we in veel sporten van divers niveau ervaring opgedaan. Zo hebben we Olympische sporters uit handbal, tennis, atletiek, waterpolo, turnen, bmx, judo, zwemmen, (baan-)wielrennen, roeien (beach-)volleybal en schaatsen tot een gewenst resultaat geholpen.

Blijf niet te lang rondlopen met pijnklachten, maar start nu met jouw behandeling bij Movamento. Onze therapeuten stellen een persoonlijk behandelplan voor jou op, die volledig naar jouw wens is ingericht. Krijg weer plezier in bewegen en bestrijd de oorzaak van het probleem, zodat je in de toekomst niet weer terug bij af bent. Bij Movamento ben je voor fysio in Amsterdam aan het goede adres. Maak nu een afspraak voor fysiotherapie in Amsterdam bij een van onze praktijken.

Maak een afspraak

Waarom Movamento

als fysiotherapeut Amsterdam?

Er is een ruim aanbod aan fysiotherapie Amsterdam. Wij vertellen je graag waarom je bij Movamento goed zit:

  • Samenwerking met artsen en chirurgen. Goede kennis en deskundigheid staat bij ons voorop. Door onze korte lijn naar diverse orthopedisch chirurgen en huis- en sportartsen kunnen we een behandelplan of revalidatie snel aanpassen.
  • Specialist in sportbegeleiding en orthopedische fysiotherapie. Doordat wij ons exclusief richten op deze twee onderdelen, mogen wij ons echte experts noemen in de fysiotherapie van Amsterdam. Voor sportbegeleiding en orthopedische fysiotherapie zit je bij Movamento dus altijd goed.
  • Ervaren fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten hebben in de jaren een grote ervaring opgebouwd. Daarnaast hebben we ervaring in veel sporten van divers niveau.
  • Verschillende locaties. Movamento is gevestigd op verschillende plekken in Nederland en heeft zelfs twee praktijken in Amsterdam, namelijk in nieuw-west en in zuid. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt.
  • Beoordeeld met een 9,3. Movamento is aangesloten bij Zorgkaart Nederland en heeft hierbij een gemiddeld cijfer van een 9,3 gescoord.