Fysiotherapie Deventer

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Deventer om weer feilloos te kunnen bewegen? Movamento werkt graag met jou doelgericht naar het gewenste resultaat. Zo zul jij weer plezier hebben in je dagelijkse activiteiten.

Continue pijn tijdens bewegen is ontzettend vervelend. Het kan je belemmeren tijdens je dagelijkse activiteiten, waardoor je hier minder plezier aan beleeft. Dit kan ervoor zorgen dat je terughoudend wordt als het gaat om bewegen: je wordt bang om de pijn te ervaren of juist erger te maken. Movamento is dé fysio in Deventer om jou weer pijnloos en zonder angst in beweging te brengen. Daarnaast besteden we niet alleen aandacht aan het bestrijden van de pijn, maar focussen we ons ook op de oorzaak. Zo zorgen we er samen voor dat de pijn niet meer belemmerd en het plezier in bewegen terug keert.

Maak een afspraak

Zoek locatie in de buurt

Movamento als Fysio Deventer

wie zijn wij?

Bij iedere beweging die je maakt, worden je gewrichten aan het werk gezet. Onbewust beweeg je iedere dag meer dan je denkt. Op het moment dat één van je gewrichten je in de steek laat of je pijnklachten krijgt, merk je pas wat voor een invloed dit heeft op je dagelijks leven. Je geniet minder van kleine dingen en de pijn zal overheersen. Movamento helpt jou van deze sleur af en zorgt dat je weer met plezier kunt bewegen. Stap voor stap brengen we jouw lichaam weer terug naar het oude, zodat je snel weer kunt genieten van jouw favoriete activiteiten.

Ontmoet onze fysiotherapeuten

Onze locaties

Deventer Leeuwenbrug

Leeuwenbrug 127-129,
7411 GX Deventer

Maak een afspraak

Meer informatie

Een uitgebreide diagnose

door onze fysiotherapeut in Deventer

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons met een vertrouwd gevoel binnen komt en voldaan de deur uit loopt. Jouw wensen staan bij ons centraal en wij zetten alles op alles om dat te bereiken. We richten het behandelplan in naar jouw hulpvraag. Wil je weer zonder pijnklachten kunnen sporten of heb je juist tijdens het slapen last van je gewrichten? Movamento zorgt als fysio Deventer dat jij weer pijnloos kunt doen waar je blij van wordt. Of dit nu fanatiek bewegen is of juist werken achter je bureau. Voordat we beginnen aan de behandeling, stellen we jouw wensen en behoeften vast. Vanuit deze kennis stellen we een behandelplan op en richten we deze in naar jouw hulpvraag.

Movamento heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd in de fysiotherapie Deventer. Door onze diversiteit aan fysiotherapeuten hebben we een heel divers team opgesteld. Zo hebben verschillende fysiotherapeuten van Movamento onder andere Olympische sporters uit de atletiek, handbal, tennis, waterpolo, turnen, BMX, judo, zwemmen, (baan-)wielrennen, roeien, (beach-)volleybal en schaatsen behandeld. We hebben dan ook veel verschillende klachten verholpen en nemen deze kennis mee in onze dagelijkse behandelingen. Hierdoor weten wij jou met zekerheid een succesvolle behandeling te bieden. Ook werken we samen met verschillende artsen en chirurgen. Zo staan wij garant voor onze kwaliteit als fysio Deventer.

Kunnen wij helpen?

Het doel is jou op een prettige manier van je pijn af te helpen en het plezier van bewegen weer terug te laten keren. Daarnaast weet je hierdoor precies waar je aan toe bent en hoe onze fysiotherapeut in Deventer jou zal ondersteunen en begeleiden.

Maak een afspraak

Waarom Movamento

als fysiotherapeut Deventer?

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut Deventer? Wij leggen je graag uit waarom je met vertrouwen voor ons kunt kiezen.

  • Hulpvraag staat centraal. Jouw wensen staan centraal bij de therapie. Wil jij weer kunnen hardlopen of juist zonder klachten achter je bureau te zitten? Dan richten wij het behandelplan hierop in.
  • Gespecialiseerd in sportbegeleiding en orthopedische klachten. Bij Movamento richten wij ons specifiek op sport en orthopedie. Hierdoor bent u voor een specialistische behandeling aan het juiste adres.
  • Ervaren fysiotherapeuten. Door onze jarenlange ervaring weten wij feilloos op uw klachten in te spelen en deze deskundig te behandelen.
  • Innovatie. We blijven onze behandelingen continu vernieuwen en hechten veel waarde aan het leren van nieuwe technieken. Hierdoor weten wij u altijd een passende behandeling te bieden.
  • Samenwerking met artsen. Bij Movamento geloven wij in een interdisciplinaire samenwerking. Wij werken dan ook nauw samen met diverse artsen en chirurgen.

Kom nu in beweging

bij Movamento

Heb je al enige tijd last van pijnklachten die maar niet verdwijnen? Blijf dan niet langer rondlopen met deze klachten en onderneem actie. Een van onze fysiotherapeuten zoekt samen met jou de oorzaak op, bestrijdt deze oorzaak en zorgt met jou voor een blijvende oplossing. Zo kan je voortaan altijd pijnvrij bewegen en breng je het plezier weer terug in je dagelijkse activiteiten. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak bij onze praktijk fysio in Deventer, zodat wij een uitgebreid behandelplan op kunnen stellen. Samen zorgen we voor een gezond en pijnloos bewegingsapparaat.

Maak een afspraak