Fysiotherapie Rotterdam

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Rotterdam om weer feilloos te kunnen bewegen? Movamento werkt graag met jou doelgericht naar het gewenste resultaat. Zo zul jij weer plezier hebben in je dagelijkse activiteiten.

Continue pijn tijdens bewegen is ontzettend vervelend. Het kan je belemmeren tijdens je dagelijkse activiteiten, waardoor je hier minder plezier aan beleeft. Dit kan ervoor zorgen dat je terughoudend wordt als het gaat om bewegen: je wordt bang om de pijn te ervaren of juist erger te maken. Movamento is de fysiotherapeut in Rotterdam om jou weer pijnloos en zonder angst in beweging te brengen. Daarnaast besteden we niet alleen aandacht aan het bestrijden van de pijn, maar focussen we ons ook op de oorzaak. Zo zorgen we er samen voor dat de pijn niet meer belemmerd en het plezier in bewegen terug keert.

Maak een afspraak

Zoek locatie in de buurt

Movamento als Fysio Rotterdam

wie zijn wij?

Een behandeling begint bij een goede diagnose. We behandelen je daarom vanaf de kern. We starten bij het opsporen van de oorzaak. Wat is de klacht en waar komt deze vandaan? Vanaf hier wordt het behandeltraject opgezet. We sluiten het behandelplan van onze fysiotherapie in Rotterdam exact aan op jouw klachten. Dit gaat hand in hand met de door jou opgestelde doelen. Wil jij graag weer pijnvrij kunnen sporten of zo snel mogelijk weer aan het werk gaan en de dagelijkse werkzaamheden oppakken? Dan verwerken wij deze wensen in onze behandeling. Samen met de fysiotherapeut werken we spoedig aan een geslaagd resultaat, waardoor jij weer snel aan de slag kan.

Ontmoet onze fysiotherapeuten

Onze locatie

Rotterdam

Boompjes 526,
3011 XZ Rotterdam

Maak een afspraak

Meer informatie

Een uitgebreide diagnose

door onze fysiotherapeut in Rotterdam

Verander je niets in de kern van jouw beweegpatroon, dan is de kans groot dat jouw klachten vroeg of laat weer terugkeren. Bij Movamento bestrijden we daarom niet alleen jouw klacht, maar ook de oorzaak van het probleem. We adviseren je over de juiste houding en een disbalans in jouw bewegingen. Het zou natuurlijk erg zonde zijn als jouw problemen structureel terugkomen. We zorgen ervoor dat jouw klachten ook echt wegblijven en je weer kunt genieten van prettig bewegen. Bij ons ben je op de juiste plek voor professionele fysiotherapie in Rotterdam. Onze specialisten helpen je graag verder en maken het bewegen weer leuk en gezond.

Kunnen wij helpen?

Het doel is jou op een prettige manier van je pijn af te helpen en het plezier van bewegen weer terug te laten keren. Daarnaast weet je hierdoor precies waar je aan toe bent en hoe onze fysio in Rotterdam jou zal ondersteunen en begeleiden.

Maak een afspraak

Waarom Movamento

als fysio Rotterdam?

Ben je op zoek naar de juiste fysio in Rotterdam? Wij vertellen je graag waarom je bij Movamento goed zit.

  • Interdisciplinaire samenwerking. Bij Movamento geloven we in een samenwerking tussen meerdere specialisten. We houden daarom een korte lijn aan met diverse orthopedisch chirurgen en sportartsen voor een spoedig herstel.
  • Ervaren team aan fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten uit Rotterdam hebben een divers team aan deskundigen met jarenlange ervaring op divers niveau. Zo hebben we meerdere Olympische sporters begeleid.
  • Diverse locaties. Onze praktijken zijn verspreid door verschillende steden in Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte praktijk bij jou in de buurt. Of dit nu in Rotterdam Noord, Rotterdam West of Rotterdam Zuid is.
  • Behandeling op maat. Onze fysiotherapie richt zich enkel en alleen op jou. We stellen een unieke behandeling op en nemen jouw wensen als basis.

Kom nu in beweging

bij Movamento in Rotterdam

Bij Movamento geloven we in een spoedig herstel. We behandelen je daarom nooit langer dan nodig is. Dit betekent geen uitgestelde behandelingen om je zo lang mogelijk klant te houden, maar een snel en effectief resultaat. Ons doel is om je snel weer te laten genieten van het bewegen en je klachten in één handomdraai weg te nemen. Bovendien is onze kracht de interdisciplinaire samenwerking. Merken wij dat het resultaat van onze behandeling uitblijft? Dan verwijzen we je door naar een andere specialist of winnen we een passend advies van onze collega’s. We zijn altijd helder over onze aanpak en behandelen je niet zonder effectief resultaat. Op Movamento kun je vertrouwen als fysio in Rotterdam.

Movemento heeft een team met ruim opgebouwde ervaring. Onze fysiotherapeuten zijn afkomstig uit diverse disciplines en achtergronden. Hierdoor hebben we een breed scala aan kennis opgebouwd. Zo hebben verschillende fysiotherapeuten Olympische sporters behandeld en hebben we al vele soorten klachten verholpen. We hebben al veel gezien en zijn daarom specialisten in ons vakgebied onze therapeuten helpen je eenvoudig van je pijn af. Staan jouw klachten je in de weg tijdens jouw dagelijkse bezigheden? Schakel dan vandaag nog de hulp in van onze fysio in Rotterdam. Wij staan garant voor een effectief resultaat.

Maak een afspraak