Fysiotherapie Utrecht

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Utrecht om weer feilloos te kunnen bewegen? Movamento werkt graag met jou doelgericht naar het gewenste resultaat. Zo zul jij weer plezier hebben in je dagelijkse activiteiten. Met een praktijk in de Tuinwijk en in Leidsche Rijn is er altijd plek voor jou.

 

Continue pijn tijdens bewegen is ontzettend vervelend. Het kan je belemmeren tijdens je dagelijkse activiteiten, waardoor je hier minder plezier aan beleeft. Dit kan ervoor zorgen dat je terughoudend wordt als het gaat om bewegen: je wordt bang om de pijn te ervaren of juist erger te maken. Movamento is dé fysio in Utrecht om jou weer pijnloos en zonder angst in beweging te brengen. Daarnaast besteden we niet alleen aandacht aan het bestrijden van de pijn, maar focussen we ons ook op de oorzaak. Zo zorgen we er samen voor dat de pijn niet meer belemmerd en het plezier in bewegen terug keert.

Maak een afspraak

Zoek locatie in de buurt

Movamento als Fysio Utrecht

wie zijn wij?

Ben je op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeut in Utrecht? Dan ben je bij Movamento aan het juiste adres. Interdisciplinaire zorg, ofwel een nauwe samenwerking tussen orthopedisch chirurg, sport- en huisarts en fysiotherapeut, staat bij ons voorop. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking uiteindelijk zal zorgen voor een optimaal resultaat. Door kennis uit te wisselen en indien nodig diverse deskundigen te betrekken bij jouw behandelingen, streven wij naar goede en passende zorg.

Jouw hulpvraag is het uitgangspunt voor ons behandelplan. Samen streven we naar het maximale gewenste resultaat en het behalen van de vooraf opgestelde doelen. Hierbij staan jouw wensen centraal, zodat de behandeling geheel naar wens verloopt.

Ontmoet onze fysiotherapeuten

Onze locaties

Utrecht Leidsche Rijn

Louis Armstronglaan 5,
3543 EB Utrecht

Maak een afspraak

Meer informatie

Utrecht Tuinwijk

Louis Armstronglaan 5,
3543 EB Utrecht

Maak een afspraak

Meer informatie

Een uitgebreide diagnose

door onze fysiotherapeut in Utrecht

Bij Movamento bestrijden we niet alleen de pijn, we zorgen ook dat deze pijn in de toekomst wegblijft. Dit doen we door een uitgebreid onderzoek (indien nodig multidisciplinair) waaruit vervolgens de diagnose wordt opgesteld. Hierbij gaan we op zoek naar de oorzaak en eventuele onderliggende klachten die hierbij een rol spelen. Op basis van deze diagnose en uw voorkeuren stellen we een behandelplan op. 

Kunnen wij helpen?

Het doel is jou op een prettige manier van je pijn af te helpen en het plezier van bewegen weer terug te laten keren. Daarnaast weet je hierdoor precies waar je aan toe bent en hoe onze fysiotherapeut in Utrecht jou zal ondersteunen en begeleiden.

Maak een afspraak

Waarom Movamento

als fysiotherapeut Utrecht?

Er zijn veel verschillende fysiotherapeuten in Utrecht. Echter zijn wij overtuigd van de meerwaarde die wij onze patiënten kunnen bieden. We staan voor:

  • Kwaliteit en expertise. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sportbegeleiding en orthopedische fysiotherapie en kunnen door onze jarenlange ervaring een uitstekende behandeling voor u opstellen.
  • Korte lijn naar diagnostiek. Movamento werkt nauw samen met chirurgen, huis- en sportartsen om de behandelingen continu te blijven ontwikkelen.
  • Altijd een praktijk in de buurt. We zijn gevestigd op twee verschillende locaties in Utrecht, namelijk de Tuinwijk en de Leidsche Rijn. Hierdoor hoef je niet lang te reizen voor je de praktijk hebt bereikt.
  • Beoordeeld met een 9.3. We zijn door Zorgkaart Nederland beoordeeld met een mooie 9.3.
  • Ervaring in talrijke sporten. Onze fysiotherapeuten hebben een brede ervaring op het gebied van sport. Door deze expertise weten wij dus raad met een groot aantal blessures op verschillend niveau.

Kom nu in beweging

bij Movamento

Loop jij al enige tijd rond met pijn en nemen deze klachten maar niet af? Wacht dan niet langer en schakel de hulp in van een fysiotherapeut in Utrecht. Samen met jou zoeken we naar de oorzaak en verhelpen we de pijn. Zo zul je doelgericht werken naar een uitstekend resultaat, waardoor je weer pijnloos en met plezier zult bewegen. Maak nu een afspraak bij Movamento en ga actief aan de slag met jouw bewegingsapparaat bij fysio Utrecht. Onze deskundigen staan voor jou klaar.

Maak een afspraak