Fysiotherapie Velsen

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Velsen om weer feilloos te kunnen bewegen? Movamento werkt graag met jou doelgericht naar het gewenste resultaat. Zo zul jij weer plezier hebben in je dagelijkse activiteiten.

Continue pijn tijdens bewegen is ontzettend vervelend. Het kan je belemmeren tijdens je dagelijkse activiteiten, waardoor je hier minder plezier aan beleeft. Dit kan ervoor zorgen dat je terughoudend wordt als het gaat om bewegen: je wordt bang om de pijn te ervaren of juist erger te maken. Movamento is dé fysio in Velsen om jou weer pijnloos en zonder angst in beweging te brengen. Daarnaast besteden we niet alleen aandacht aan het bestrijden van de pijn, maar focussen we ons ook op de oorzaak. Zo zorgen we er samen voor dat de pijn niet meer belemmerd en het plezier in bewegen terug keert.

Maak een afspraak

Zoek locatie in de buurt

Movamento als Fysio Velsen

wie zijn wij?

Movamento is jouw ervaren fysiotherapeut in Velsen. Door onze ruime ervaring kun je bij ons vertrouwen op een specialistische behandeling. Ons team bestaat uit erkende fysiotherapeuten met oog voor het vak en voor jou. Bij onze praktijk staat interdisciplinaire zorg hoog in het vaandel. Dit betekent dat we nauw samenwerken met diverse deskundigen zoals een orthopedisch chirurg en sport- en huisarts. Hierdoor kunnen wij een brede zorg bieden en kijken wij verder dan ons eigen vakgebied. We wisselen kennis uit met andere specialisten en vragen zo nodig om interdisciplinair advies om tot een passend en optimaal behandelplan te komen. Met onze fysiotherapie in Velsen werk je aan het maximale resultaat.

Ontmoet onze fysiotherapeuten

Onze locatie

Velsen

Leeghwaterweg 1b,
1951 NA Velsen-Noord

Maak een afspraak

Meer informatie

Een uitgebreide diagnose

door onze fysiotherapeut in Velsen

Je wilt natuurlijk niet dat je klachten in de toekomst weer terugkomen. Daarom bestrijden we als fysiotherapeut Velsen niet alleen het symptoom maar ook de oorzaak. Een goede diagnose is de basis voor een effectieve behandeling. Vooraf doen we dan ook nauwkeurig onderzoek naar de klachten en stellen we de oorzaak van jouw pijn vast. Naast het bestrijden van deze oorzaak zorgen we ervoor dat deze klachten niet wederkeren in de toekomst. Zo adviseren wij je bijvoorbeeld over een zithouding of andere bewegingen waar je op moet letten. Bij onze fysio in Velsen brengen wij jouw spieren en gewrichten weer in takt.

Bij Movamento werken erkende en deskundige fysiotherapeuten in Velsen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed scala aan klachten gezien en een divers team aan specialisten opgebouwd. Onze fysiotherapeuten hebben onder andere Olympische sporters uit de atletiek, handbal, tennis, zwemmen, wielrennen, roeien en schaatsen behandeld. Deze kennis nemen we mee in onze dagelijkse behandelingen. Als fysiotherapeut in Velsen kijken we verder dan jouw klachten en zoeken naar de diepere oorzaak. Onze kennis en ervaring helpen hierbij. Door daarnaast actief samen te werken met specialisten uit andere disciplines garanderen wij een succesvol en kwalitatief behandelplan. Wij staan voor een doelgerichte aanpak.

Kunnen wij helpen?

Het doel is jou op een prettige manier van je pijn af te helpen en het plezier van bewegen weer terug te laten keren. Daarnaast weet je hierdoor precies waar je aan toe bent en hoe onze fysiotherapeut in Velsen jou zal ondersteunen en begeleiden.

Maak een afspraak

Waarom Movamento

als fysiotherapeut Velsen?

Movamento helpt u graag bij een gewenst resultaat. Wij vertellen u graag waarom u voor fysiotherapie in Velsen bij ons goed zit.

  • Specialist in sport en orthopedie. Movamento is de fysio in Velsen gespecialiseerd in sport- en orthopedische klachten. Voor een deskundige behandeling zit je bij ons dus goed.
  • Innoverende behandelingen. Ons werkveld staat niet stil, dus wij ook niet. Onze therapeuten blijven zich ontwikkelen en hechten veel waarde aan het leren van nieuwe technieken. Zo weten wij dus altijd de geschikte oplossing te bieden.
  • Uw hulpvraag staat centraal. Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor onze therapie. We richten het behandelplan in op basis van deze hulpvraag. Wil je weer pijnloos kunnen werken? Dan gaan we daar actief mee aan de slag.
  • Nauwe samenwerking. We geloven in een effectieve interdisciplinaire samenwerking. Daarom werken we samen met artsen en chirurgen om adviezen uit te wisselen.

Kom nu in beweging

bij Movamento

Ervaar jij al enige tijd klachten aan je spieren en gewrichten en belemmert dit je in je dagelijkse activiteiten? Blijf hier niet langer mee rondlopen en maak vandaag nog een afspraak bij onze fysiotherapeut in Velsen. We helpen je graag bij een geschikte behandeling en zorgen dat jij nu en in de toekomst weer pijnvrij kunt bewegen. Fysio Velsen brengt het plezier van het bewegen weer terug. Maak een afspraak bij onze praktijk aan de Leeghwaterweg en onderneem actie tegen jouw klachten.

Maak een afspraak