Klachten

Vaak kun je zelf van lichamelijke klachten herstellen. Alleen soms verloopt het herstel van lichamelijke klachten zoals een sportblessure niet voorspoedig. In dit geval wil je dat er een gespecialiseerde fysiotherapeut naar jouw lichamelijke klachten kijkt. Je wilt namelijk zo snel mogelijk weer herstellen. Ook in het geval van langdurige pijn of een chronische aandoeningen wil je graag de beste fysiotherapeut en specialist hebben voor jouw aandoening. Bij Movamento Fysiotherapie begrijpen wij dat. Bij onze fysiotherapiepraktijk werken allemaal gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van sport en orthopedie.

Schouder

Wist je dat schouderklachten in de top drie staan van meest voorkomende lichamelijke klachten? Het schoudergewricht is een gewricht met grote beweegmogelijkheden en daardoor vatbaar voor verschillende klachten.

Knie

Jouw knie is een complex gewricht die dagelijks veel te verduren krijgt. Door de samenwerking tussen spieren, (kruis)banden en de meniscus kan de knie bewegen en klappen opvangen.

Heup

Heupklachten. Een klacht waarbij je al snel denkt aan oudere mensen die een gebroken heup hebben, maar ook jongeren hebben te maken met heupklachten. De heup maakt verschillende bewegingen mogelijk in de benen en de romp.

Heeft u spannings- en psychosomatische klachten?

Iets wat tussen je oren zit, zo zeggen sommigen. Daar wil niemand last van hebben, toch? Of ligt het iets minder zwart-wit? Het lichaam, je emoties en je brein werken nauw samen.

Vind de behandeling

die bij je past

Bekijk onze behandelingen

Als fysiotherapeut moet je altijd uitgaan van mogelijkheden. Op deze manier wordt het beste resultaat geboekt.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren.

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.
We vragen steeds meer van onszelf. Voor mensen die geen concessies willen doen in hun prestaties heeft sportmassage absoluut een toegevoegde waarde.
Een goede behandeling start met een goede diagnose! Echografie is een nauwkeurige en comfortabele manier om je te onderzoeken.

Heb je last van aanhoudende (chronische) pijnen of wil je zo snel mogelijk herstellen van een blessure? Shockwave therapie kan de oplossing zijn!

Een relatief nieuwe behandelmethode voor mensen met (langdurige) peesklachten. Deze behandelvorm beïnvloedt het peesweefsel, zodat er een versneld genezingsproces optreedt.

Door middel van een ’droge’ (dry) acupunctuurnaald wordt een spierknoop met een speciale techniek aangeprikt. Dit zorgt ervoor dat de spier snel en langdurig ontspant.

Wil je als sporter je prestaties verbeteren zonder een aanslag te plegen op je lichaam? Dan kan orthomoleculaire therapie je hierbij ondersteunen. 

De behandeling richt zich zowel op de lichamelijke klachten als op de psychosociale problematiek. Dit wordt een integrale aanpak genoemd.

De trainers bij Movamento hebben hun kwaliteit vanuit hun achtergrond uit de topsport die ze vertalen naar de praktijk. Bij Movamento kun je je doelen behalen, ieder individu op ieder niveau.
Meten is weten. Dat geldt ook in revalidatie en in sportprestaties. In Movamento Testlab kunnen we alle relevante fysieke aspecten van een revalidatie, maar ook van sportprestaties meten.

Vind je fysiotherapeut

bij jou in de buurt

Admiraal de Ruijterweg 21, 1057 JT Amsterdam

Jan van Goyenkade 1, 1075 HN Amsterdam

Willem van Noortplein 15, 3514 GK Utrecht

Louis Armstronglaan 5, 3543 EB Utrecht

Leeuwenbrug 127-129, 7411 GX Deventer

Leeghwaterweg 1b, 1951 NA Velsen-Noord

Boompjes 526, 3011 XZ Rotterdam