door

Aart vertelt zijn verhaal bij Movamento

Vandaag delen wij de klantervaring van Aart.
Aart revalideert bij Movamento voor ellboog- en onderarmklachten.
 

Ik ben Aart van Wingerden, 68 jaar oud en sinds juli 2020 gepensioneerd na ongeveer 40 jaar internationaal in Geo-IT te hebben gewerkt. Gedurende de laatste 20 jaren heb ik het joggen en hardlopen opgepikt en heb ik 8 marathons en meerdere halve marathons gelopen. Na mijn pensionering ben ik ‘s winters vrijwel wekelijks gaan schaatsen. Hierbij heb ik bij een val een gecompliceerde breuk in mijn linker elleboog en dislocatie in mijn pols opgelopen.  Na 2 operaties ben ik een revalidatietraject ingegaan met als doel zoveel mogelijk weer mijn linker arm te laten functioneren.

Omdat ik na de operatie mijn arm en hand heel beperkt kon gebruiken en omdat mij  verteld was dat het een lang traject zou worden was het voor mij belangrijk dat ik me zou laten behandelen door een therapeut die gespecialiseerd is in elleboog- en onderarmtherapie. Via een zoekmachine ben ik terecht gekomen bij Movamento, locatie ‘s Hertogenbosch.

De behandeling heb ik bijzonder professioneel ervaren. Mijn therapeute Natalie Puper heeft een holistische benadering. Ze luistert aandachtig naar de klachten en ervaringen en ze bespreekt de behandelingen zodat ik gedurende het proces wist wat er komen ging. Bovendien vroeg ze bij iedere behandeling om feedback over resultaten van de voorgaande behandeling. Dit werd weer meegenomen in de volgende behandelingen. Hierdoor heb ik enorme stappen voorwaarts gemaakt met het herstel van mijn arm.

Movamento beveel ik aan eenieder met elleboog- en onderarmklachten aan. Het resultaat wat bereikt is, is boven de verwachtingen die ik aan het begin van de therapie had.

Ook interessant

Stijn vertelt zijn ervaring bij Movamento

Stijn vertelt zijn ervaring bij Movamento

Stijn is bij Movamento onder behandeling geweest voor onderrug- en liesklachten. Mijn naam is Stijn Pel en ik ben 18 jaar oud. Ik ben een professionele tennisser en wil nu doorbreken in de top van het tennis. De laatste periode kreeg ik meer last van lichamelijke...

Carolien vertelt over haar ervaring bij Movamento

Carolien vertelt over haar ervaring bij Movamento

Carolien (32) staat al jaren voor de klas en pakt daardoor normaliter veel extra beweging op een dag. Daarnaast loopt Carolien hard en vind ze het heerlijk om te wandelen. Maar wat als alles stil komt te staan door een corona? Carolien ging net als velen thuiswerken...