Movamento
Back on track

We hebben de droom en visie om de kwaliteit van de fysiotherapie op het gebied van sport en orthopedie in Nederland te verbeteren. We zijn van mening dat alleen interdisciplinaire zorg (naadloze samenwerking tussen orthopedisch chirurg, sportarts, huisarts en fysiotherapeut) uiteindelijk het maximale gewenste resultaat gaat opleveren voor de patiënt.

Naast het netwerk met aanhangers van deze visie rondom interdisciplinaire zorg, is het ook onze droom om een kennis-, opleidings- en innovatieplatform neer te zetten om zo het aanbod van zorg continue te verbeteren. “De wetenschap moet de praktijk dienen op het gebied van innovatie in de behandelingen op het gebied van orthopedie en fysiotherapie.”

Orthopedie en (top)sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanwege deze reden zijn dit de twee doelgroepen waar Movamento zich op richt.

Onze visie

Bewegingsspecialist van geblesseerd tot topfit

Movamento is bewegingsspecialist. Vanuit de ervaring in de topsport heeft Movamento inzicht in het belang van beweging voor de mens. Als fysiotherapeuten zien we wat voor invloed het heeft als er ergens in een beweging een hapering zit. Het doel van Movamento is bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren. De optimale prestatie voor ieder individu op ieder niveau is het uitgangspunt om mee aan het werk te gaan.

Altijd 1 stap verder naar het beste resultaat

Movamento stelt samen met u de doelen op die het uitgangspunt voor de begeleiding vormen. Aan de hand van die doelstellingen zal er een behandeltraject gestart worden, die vervolgens geëvalueerd wordt. Als de behandelingen niet aan de verwachtingen voldoen hebben we goede samenwerkingen met diverse sportartsen en orthopedisch chirurgen in het hele land. We nemen u mee in dit traject en zullen samen met u naar de juiste oplossing zoeken. Als de expertise zich niet binnen de praktijk bevindt zullen wij het netwerk inschakelen om op deze manier de doelstellingen te kunnen bereiken. Onze filosofie is dat we altijd 1 stap verder kunnen gaan om het juiste resultaat te bereiken.

Maak direct online een afspraak of
bel 088 02 45 900

 Let op: Voor Online Behandeling kiest u een willekeurige locatie

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Movamento respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

[/su-column]

[/su-columns]

[/section]