Over ons

De fysiotherapeuten van Movamento stellen samen met u de doelen op die het uitgangspunt voor de begeleiding vormen. Aan de hand van die doelstellingen zal er een behandeltraject gestart worden, die vervolgens geëvalueerd wordt. Als de behandelingen niet aan de verwachtingen voldoen hebben we goede samenwerkingen met diverse sportartsen en orthopedisch chirurgen in het hele land!

Onze therapeuten

Movamento

Back on track

We hebben de droom en visie om de kwaliteit van de fysiotherapie op het gebied van sport en orthopedie in Nederland te verbeteren. We zijn van mening dat alleen interdisciplinaire zorg (naadloze samenwerking tussen orthopedisch chirurg, sportarts, huisarts en fysiotherapeut) uiteindelijk het maximale gewenste resultaat gaat opleveren voor de patiënt.

Naast het netwerk met aanhangers van deze visie rondom interdisciplinaire zorg, is het ook onze droom om een kennis-, opleidings- en innovatieplatform neer te zetten om zo het aanbod van zorg continu te verbeteren. “De wetenschap moet de praktijk dienen op het gebied van innovatie in de behandelingen op het gebied van orthopedie en fysiotherapie.” Orthopedie en (top)sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanwege deze reden zijn dit de twee doelgroepen waar Movamento zich op richt.

Ervaring in de

topsport

Movamento is bewegingsspecialist. Vanuit de ervaring in de topsport heeft Movamento inzicht in het belang van beweging voor de mens. Als fysiotherapeuten zien we wat voor invloed het heeft als er ergens in een beweging een hapering zit. Het doel van Movamento is bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren. De optimale prestatie voor ieder individu op ieder niveau is het uitgangspunt om mee aan het werk te gaan.

Samen doelen

stellen

Movamento stelt samen met u de doelen op die het uitgangspunt voor de begeleiding vormen. Aan de hand van die doelstellingen zal er een behandeltraject gestart worden, die vervolgens geëvalueerd wordt. Als de behandelingen niet aan de verwachtingen voldoen hebben we goede samenwerkingen met diverse sportartsen en orthopedisch chirurgen in het hele land. Movamento werkt in een groot netwerk van medisch specialisten. Wij zijn van mening dat de kracht van onze behandelingen in dit netwerk ligt omdat we hiermee snel en goed kunnen doorschakelen als een klacht niet verholpen kan worden middels fysiotherapie.

Innovatief op het

Gebied van scholing

Daarnaast wil Movamento innoveren. Wij geloven dat de kwaliteit van onze behandelingen continu in ontwikkeling moeten zijn. Dit doen we onder andere door innovatief te zijn op het gebied van scholing en ontwikkeling van producten en diensten.

Altijd opzoek

naar de juiste weg

Movamento hanteert het principe dat we eerst de intercollegiale samenwerking zoeken in de behandeling van patiënten. Mochten we de klachten gezamenlijk niet onder controle krijgen, dan zullen we de interdisciplinaire samenwerking opzoeken. De individuele benadering van iedere cliënt staat hierbij centraal. We gaan uit van bepaalde behandelprincipes, maar zullen iedereen individueel begeleiden en de klachten ook op deze manier benaderen. We hanteren het principe ‘altijd 1 stap verder’. Dit betekent dat de behandeling voor ons niet ophoudt als we er zelf niet uitkomen, maar we samen met u op zoek gaan naar de juiste weg om de klacht onder controle te krijgen.

Tarieven

fysiotherapie

Movamento heeft met alle zorgverzekeraars een contract. U bent zelf verantwoordelijk om na te gaan hoeveel recht u heeft op fysiotherapie vanuit uw zorgverzekering.
Mocht de zorgverzekeraar de kosten voor fysiotherapie niet vergoeden, dan hanteren wij de volgende tarieven:

Meer weten

Partners