• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

VISIE

Bewegingsspecialist van geblesseerd tot topfit

 

Movamento is bewegingsspecialist. Vanuit de ervaring in de topsport heeft Movamento inzicht in het belang van beweging voor de mens. Als fysiotherapeuten zien we wat voor invloed het heeft als er ergens in een beweging een hapering zit. Het doel van Movamento is bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren. De optimale prestatie voor ieder individu op ieder niveau is het uitgangspunt om mee aan het werk te gaan.

Movamento stelt samen met u de doelen op die het uitgangspunt voor de begeleiding vormen. Aan de hand van die doelstellingen zal er een behandeltraject gestart worden, die vervolgens geëvalueerd wordt. Als de behandelingen niet aan de verwachtingen voldoen hebben we goede samenwerkingen met diverse sportartsen en orthopedisch chirurgen in het hele land.

 

Diensten van Movamento:

Fysiotherapie; gericht op orthopedische klachten

Sportbegeleiding; training en coaching

Innovatie; ontwikkelen van medische producten en diensten

Scholing; workshops, clinics en presentaties gericht op sportbegeleiding en fysiotherapie

 

Movamento heeft de visie om de kwaliteit van de fysiotherapie op het gebied van sport- en orthopedische revalidatie te verbeteren. Dit doen we door middel van het ontwikkelen van medische producten en diensten. Een sprekend voorbeeld hiervan is de website DeBlessure.nl.

DeBlessure.nl is DE website met informatie over het houding- en bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. De website is in eerste instantie bedoeld voor patiënteninformatie. Hij gaat in op de werking van het lichaam en de blessures, aandoeningen, klachten en ziektes die voorkomen. Alle lichaamsdelen worden apart behandeld. Hierbij gaat aandacht uit naar de functie van het weefsel, de symptomen bij de klachten, het onderzoek dat nodig is om een diagnose te stellen en wat de mogelijke behandelopties zijn.

De website is informatief voor leken, maar ook voor de (para)medici. Het is eenvoudig en overzichtelijk opgezet en geeft een totaaloverzicht aan informatie.

DeBlessure.nl heeft de volgende dochterwebsites:

www.DeVoet.nlwww.DeEnkel.nlwww.DeAchillespees.nlwww.DeScheen.nlwww.DeKnie.nl,

www.DeHamstrings.nlwww.DeHeup.nlwww.DeBekkenbodem.nlwww.DeRug.nl,

www.DeNek.nlwww.DeSchouders.nlwww.DeElleboog.nlwww.DePolsHand.nl

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.