Personal training   

Wil je zeker weten dat je training specifiek op jouw wensen wordt aangepast? Kom je net uit een blessure of heb je nooit de stap gezet in de gym? Kom op verantwoorde manier leren hoe je sterker wordt met (sportspecifieke) krachttraining. Er wordt een uitgebreide intake gedaan, waarna een goed onderbouwd plan wordt gemaakt.

Met Movamento Personal Training kun je nog effectiever en efficiënter trainen door samen aan jouw doelen te werken. Alles moet kloppen. Van voeding en beweging tot uithoudingsvermogen, gewicht en persoonlijke drijfveren. Helemaal afgestemd op jouw lichaam en levensstijl.

Movamento streeft naar een behandeling op maat. Hiervoor zijn specialisaties en innovaties gewenst en hierin innoveren en investeren wij naar meest recente behandeltechnieken, methoden en training.

Er wordt gewerkt aan cardio, krachttraining, lichaamshouding, flexibiliteit, stabiliteit, coördinatie en nog veel meer! De trainingen zijn gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod.

 

Personal training bij Movamento

Informatie en tijden:

Van maandag tot zaterdag op afspraak i.o.m. (sport) fysiotherapeut

Bij een strippenkaart is het 5 strippen per keer

Keuze uit:

* Movamember worden of een strippenkaart aanschaffen kan door je aan te melden bij één van onze fysiotherapiepraktijken. Dit kan op locatie Amsterdam west en Leidsche Rijn.