Loopanalyse

Het zijn je voeten, je benen, je lichaam, die je bewegen. Die je brengen en verder brengen. Van A naar B en van start naar finish. Naar een mooie plek of wie weet wel de eerste plek. Wat je ook beweegt, wij bewegen met je mee. We zijn er als het even niet lekker loopt, je niet verder komt of niet ver genoeg. Dan brengen wij beweging waar het vastzit. Wij observeren, meten en analyseren. Zien het geheel en de connections. Hebben oog voor het kleinste detail. Dat noemen wij toplossen en toptimaliseren. Altijd op zoek naar verbetering zodat je weer snel verder gaat. Fast forward.

Maak een afspraak

Zoek locatie in de buurt

Locaties

De eerste stap is een scherpe analyse. Wij vormen een beeld van het probleem achter de symptomen. Niets is wat het lijkt. Zo kunnen nekklachten komen door een ongelijke druk op de voeten. Wij achterhalen de oorzaak achter de klacht met onze voetanalyse, loopanalyse en bewegingsanalyse. Met beeldvormende middelen als digitale voetscans, video-opnamen van lopen en bewegen, echografie en vooral onze eigen specialistische kijk. De analyse bepaalt het advies voor de beste behandeling van de klacht.

De analyse toont de oorzaak van de klachten. De verbetering die wij zien leggen we vast in een behandelplan. Zo weet je hoe wij je klachten aanpakken en welke topspecialisten we inschakelen. Ons team bestaat uit registerpodologen, podotherapeuten, fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Hebben we andere deskundigheid nodig dan verwijzen wij je door naar specialisten in ons netwerk. Voor correcties adviseren wij onze beroemde zooltjes en geven je schoenadvies. Ben je het eens met het advies, dan gaan we aanpakken.

Loopanalyse

Vervolg

Na de analyse en ons advies gaan we aanpakken. Als het kan al in onze eerste afspraak. Onze specialisten gaan, zoals wij dat noemen, toplossen en toptimaliseren. De nieuwste technieken gebruiken wij in onze behandeling. Net als de nieuwste inzichten die wij opdoen als specialist binnen de topsportnetwerken in Nederland. Dat maakt ons beter en zo maken we jou beter in lopen en bewegen. Of je nou topsporter bent of niet. Bij ons is iedereen topsporter. Bij ons krijgt iedereen een behandeling op topsportniveau.

De loopanalyse geeft een goed beeld van de manier van – hard – lopen. Op de loopband en op het sportveld maken we video-opnamen. De beelden kijken we samen terug. Analyseren de beweging van de voeten, benen en lichaam. Dan zie je het ook zelf. We geven aan waar wij verbeteringen zien. Waar je zelf op kunt letten en wat wij kunnen toplossen en toptimaliseren. In combinatie met de voetanalyse hebben we een compleet beeld voor een scherp advies en behandelplan. In overleg nemen wij contact op met je huisarts, specialist of trainer om de analyse en ons advies te bespreken.

Kunnen wij helpen?

Je krijgt bij Movamento direct antwoord op de volgende vragen:

Wat heb ik?

Hoelang gaat het duren?

Wat kan ik eraan doen?

Hoe kan de fysio mij hierbij helpen?

Direct een afspraak maken