Diede Bakker

“revalideren van een blessure is meer dan alleen de dagelijkse taken weer uit kunnen voeren, samen streven we om het uiterste uit jou te halen”

Diede Bakker is geboren en getogen in “utreg”.

En sinds augustus 2018 werkzaam bij Movamento. Tijdens haar studie fysiotherapie op de hogeschool Utrecht heeft ze onder andere stage gelopen bij een praktijk die net als Movamento gespecialiseerd is in de sport en orthopedische klachten. Maar daarnaast ook stage gelopen op de afdeling neurologie/ neurochirurgie in het UMC. Van vele markten thuis maar haar echte passie ligt toch bij de sport- en orthopedische revalidatie. Ook in haar vrije tijd is ze graag bezig met sport, namelijk met waterpolo. Niet alleen met het beoefenen van de sport maar ook door ruim 8 jaar ervaring als trainer/coach in deze sport op te bouwen.

Diede werkt graag met mensen en bied waar nodig een luisterend oor. Ze heeft binnen Movamento een expertise opgebouwd binnen de conservatieve en post operatieve elleboog revalidaties, en heeft daarnaast een affiniteit voor blessures in het gebied vanaf de heup naar boven.

Fysiotherapeut, Elleboog, Heup, Nek, Rug, Schouder, Hand, Pols