Maaike Brugman Msc

 

“Maaike is in 2006 afgestuurd als fysiotherapeut en heeft in 2011 haar master Sportfysiotherapie afgerond. Sinds 2014 staat zij ook ingeschreven in het Onconet door haar specialisatie in de oncologische zorg.

 

Sinds september 2022 is Maaike werkzaam bij Movamento, Amsterdam-West. Door haar werkervaring als fysiotherapeut, mede in de topsport, is zij gespecialiseerd in revalidatie van de onderste extremiteit maar ook naar return to sport and performance. Maaike heeft een analytische blik naar jouw beweegpatroon waardoor ze eventueel hierdoor de oorzaak van je klacht kan achterhalen, maar daardoor ook preventief met je aan de slag kan gaan.

 

Maaike rondt eind 2022 de specifieke Remissiecoach opleiding af voor oncologische patiënten, waardoor zij dan over nog meer specialistische kennis beschikt. Haar oncologische netwerk is groot door diverse connecties met specialisten, ziekenhuizen, ondersteunende organisaties maar ook met diverse wetenschappers, waardoor ze ook betrokken is bij diverse onderzoeken.”

Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, therapeut oncologie, revalidatie, enkel, knie, voet, heup, rug, nek.