Natalie Puper

Natalie Puper is sinds februari 2021 werkzaam als fysiotherapeut bij Movamento op de locatie Leidsche Rijn. Door haar werkervaringen bij meerdere praktijken heeft ze zich de afgelopen jaren breed kunnen ontwikkelen. Ze wil zich graag meer toeleggen op sport en orthopedische revalidatie en is daarnaast gestart met de master manuele therapie aan de SOMT University.

Door haar eigen topsportervaring in de atletiek (verspringen en sprint) weet zij als geen ander hoe het is om door lichamelijke klachten aan de kant te moeten staan. Maar ook hoe belangrijk het is dat het lichaam goed als één geheel functioneert. Door deze ervaringen en stage bij een sportpodotherapeut heeft ze de afgelopen jaren veel expertise opgedaan in de onderste extremiteit. 

Natalie is gedreven, empathisch en ziet het als uitdaging om samen met jou weer op het gewenste eindniveau te komen. Of dit is op (top)sportniveau of het weer kunnen uitvoeren van de dagelijkse activiteiten, zij ondersteunt en motiveert jou graag hierin! 

Fysiotherapeut, Heup, Knie, Enkel, Voet, Elleboog, Schouder