• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

GERRIT ZOOMER

GERRIT ZOOMER

CONTACT GERRIT ZOOMER

Sportmasseur

Voorwaarden scheppen waarin de cliënt/sporter zich goed voelt

 

Openstaan voor nieuwe ontwikkelingen, via scholing, delen met collega’s, kritisch naar jezelf zijn, constant blijven streven naar kwaliteitsverbeteringen voor een beter “hands on” aan de massagebank en in het veld, voorwaarden scheppen waarin de cliënt/sporter zich goed voelt. Dat is mijn streven in mijn werk als sportmasseur/ therapeut, maar ook als visie binnen Movamento wil ik dit uitdragen.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de (top) sport kan en wil ik deze ervaring  praktisch toepassen en delen met de (top) sporter, de recreatieve sporter, en niet sporters die bij ons in de praktijk komen. Na mijn opleiding als NGS masseur was ik 9 jaar werkzaam als verzorger bij de voetbalclub Oranje Nassau Almelo waar ik ook gevoetbald heb. Vandaar uit werd ik verzorger/masseur in het amateurwielrennen, 5 jaar bij Vredestein/ van Keulen (nu Gaint Alpacin) en 5 jaar Giant/ Lowik, in deze laatste periode deed ik ook de nationale selectie -23 en dames. Vanaf 2000 t/m 2011 begeleide ik de KNWU selecties op de weg, baan, en veldrijden. Daarna ben ik als (fulltime) zelfstandig masseur gaan werken op topsportcentrum Papendal in Arnhem en het Olympisch trainingscentrum de Bosbaan in Amstelveen. Wij begeleiden hier de meest uiteenlopende Olympische sporten zoals badminton, tafeltennis, alle wielren onderdelen zoals BMX, baan, weg, verder nationale teams van volleybal en handbal dames, atletiek etc. Het nationale roeiteam op de Bosbaan in Amstelveen, en de nationale waterpolodames in Zeist etc.. Paralympisch de rolstoelbasketbal, aangepast zwemmen en atletiek, handboog en schietsporten.

Veel dansprogramma’s zoals So You Think You Can Dance, Everybody Dance Now, en Holland’s Got Talent heb ik mogen begeleiden.

Ervaring:
27 Europese kampioenschappen (wielrennen, roeien, volleybal en badminton)
38 Wereldkampioenschappen     (wielrennen, roeien en badminton)
3   Olympische spelen.
So You Think You Can Dance ( 5 jaar RTL)
Everybody Dance Now (RTL)
Holland’s Got Talent (RTL)

Opleidingen:
NGS sportmassage
MTC taping concept
SCAS certificering
Sport therapeut i.o.

 

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.