• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

JELLE HEISEN MSc

JELLE HEISEN MSc

CONTACT JELLE HEISEN MSc

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut en Manueel Therapeut

“Beweging is alles voor mij. Van bewegen heb ik mijn beroep gemaakt.”

De bewegingen van sporters blijven mij boeien. Maar daarnaast zie ik als fysiotherapeut wat voor invloed het heeft als er ergens in die beweging een hapering zit. Het is mijn passie om de bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren.

 

Jelle Heisen is sinds 2006 fysiotherapeut. Jelle heeft zelf op nationaal niveau atletiek (400 meter) bedreven en benadert het vak van fysiotherapeut en trainer met dezelfde topsportmentaliteit. Hij heeft veel ervaring in de begeleiding van topsporters en is onder andere al meer dan 5 jaar betrokken bij de begeleiding van het Nederlands dames handbalteam. Daarnaast heeft hij diverse (individuele) olympische sporters gerevalideerd. Jelle heeft contact met diverse goede orthopedische chirurgen en sportartsen, met wie hij samen het beste beleid voor de revalidatie wil samenstellen.

 

Jelle werkt op dit moment naast Movamento onder meer voor AFC Ajax. Met Movamento begeleidt hij het Nederlands dames handbalteam en diverse individuele topsporters. Naast deze activiteiten heeft Jelle, samen met orthopedisch chirurg Denise Eygendaal, Stichting Elleboogkliniek.nl opgericht. In het bijzonder richt Jelle zich op het ellebooggewricht. De uitdaging ligt in het feit dat dit een klein gewricht is die veelal tot grote beperkingen leidt. Daarnaast is het in de medische wereld een onbegrepen gewricht. Het doel van de stichting is om de kwaliteit van de orthopedische en fysiotherapeutische behandeling van deze klachten te verbeteren. Dit gebeurt onder andere door een goede communicatie tussen de professionals, het ontwikkelen van behandelrichtlijnen en de organisatie van een jaarlijks terugkerend symposium.

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.