• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG08:00 - 21:00

  DINSDAG08:00 - 21:00

  WOENSDAG08:00 - 21:00

  DONDERDAG08:00 - 21:00

  VRIJDAG08:00 - 21:00

  ZATERDAG08:00 - 17:00

  ZONDAGGESLOTEN

 • 088 02 45 900

MILAN KLEIN MSc

MILAN KLEIN MSc

“Het behandelen van sportblessures, of het nu gaat om topsport of breedtesport, vereist een andere benadering dan reguliere fysiotherapie. Het grootste verschil ligt in de opbouw van de trainingen ter revalidatie.”

Milan Klein is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda. Vanwege zijn interesse in de sportfysiotherapie is hij hierna direct doorgegaan met de specialisatie Master Physical Therapy of Sports, welke hij in 2016 succesvol heeft afgerond.  Vanuit Movamento Den Bosch begeleidt Milan het eerste team van de basketbalclub New Heroes.

Naast de werkzaamheden bij Movamento is Milan actief bij twee andere fysiotherapiepraktijken en ondersteunt hij verschillende sportverenigingen in zowel de breedte- als topsport, waarbij o.a. de jeugdopleiding van RJO Brabant United. “Het is belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de geblesseerde sporter, de therapeut en de trainers/coaches van de clubs. Weten wat kan en mag bij een sportblessure, is van groot belang voor goed herstel.”

De afgelopen jaren heeft Milan zich gespecialiseerd in de orthopedische revalidatie met extra accent op alle klachten in en rondom de knie. Hierdoor ziet hij veel complexe knieklachten. “Voor een zo optimaal mogelijk herstel is goede diagnostiek, een individueel afgestemd revalidatieschema en samenwerking met specialisten noodzakelijk.”

COPYRIGHT © MOVAMENTO. ALL RIGHTS RESERVED.