Bewegingsspecialist van geblesseerd tot topfit

 

Movamento is bewegingsspecialist. Vanuit de ervaring in de topsport heeft Movamento inzicht in het belang van beweging voor de mens. Als fysiotherapeuten zien we wat voor invloed het heeft als er ergens in een beweging een hapering zit. Het doel van Movamento is bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren. De optimale prestatie voor ieder individu op ieder niveau is het uitgangspunt om mee aan het werk te gaan.

Movamento stelt samen met u de doelen op die het uitgangspunt voor de begeleiding vormen. Aan de hand van die doelstellingen zal er een behandeltraject gestart worden, die vervolgens geëvalueerd wordt. Als de behandelingen niet aan de verwachtingen voldoen hebben we goede samenwerkingen met diverse sportartsen en orthopedisch chirurgen in het hele land. Movamento werkt in een groot netwerk van medisch specialisten. Wij zijn van mening dat de kracht van onze behandelingen in dit netwerk ligt omdat we hiermee snel en goed kunnen doorschakelen als een klacht niet verholpen kan worden middels fysiotherapie.

 

Daarnaast wil Movamento innoveren. Wij geloven dat de kwaliteit van onze behandelingen continu in ontwikkeling moeten zijn. Dit doen we onder andere door innovatief te zijn op het gebied van scholing en ontwikkeling van producten en diensten.

Movamento hanteert het principe dat we eerst de intercollegiale samenwerking zoeken in de behandeling van patiënten. Mochten we de klachten gezamenlijk niet onder controle krijgen, dan zullen we de interdisciplinaire samenwerking opzoeken. De individuele benadering van iedere cliënt staat hierbij centraal. We gaan uit van bepaalde behandelprincipes, maar zullen iedereen individueel begeleiden en de klachten ook op deze manier benaderen. We hanteren het principe ‘altijd 1 stap verder’. Dit betekent dat de behandeling voor ons niet ophoudt als we er zelf niet uitkomen, maar we samen met u op zoek gaan naar de juiste weg om de klacht onder controle te krijgen.

 

 

Maak een afspraak

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag. Vul dan ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 088 02 45 900.

 

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Movamento respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.