Werken bij Movamento

Ontwikkel. Altijd 1 stap verder.

Wil jij in beweging blijven in je carrière als fysio?

Samen zorgen we dat je continu in ontwikkeling bent. Movamento biedt kansen. Of je nou wilt excelleren als dé zorgprofessional, innovatief bezig wilt zijn, (top)sport wilt begeleiden, je data analyses gaaf vindt of liever je managementskills wilt verbeteren… Movamento biedt je die kans!

Topsport inspireert

Wij blijven altijd leren van de ervaringen uit de topsport. De kwaliteit en snelheid die topsport vraagt is een voorbeeld voor hoe zorg eruit moet zien. Topsporters en topfysio’s vormen bij Movamento al jaren een inspiratiebron. Voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Iedereen wil mee met deze vibe!

Superspecialist orthopedie

Movamento heeft zijn expertises in de sport en orthopedie. We geloven in specialiseren, maar wel met een brede scoop! In de orthopedie heeft Movamento diverse samenwerkingen. De verbinding tussen medisch specialisten en fysiotherapie is essentieel om topkwaliteit in de beweegzorg te leveren. Bij Movamento heb je de kans om superspecialist in jouw vakgebied te worden.

Je leven lang ontwikkelen

Blijf je ontwikkelen in de fysiotherapie. Movement Academy, het zusje van Movamento, is hét platform voor het delen van kennis. De meest recente wetenschap om direct toe te passen in de praktijk. We organiseren gave evenementen om je expertise te vergroten. Daarnaast hebben we iedere maand een Movamento Monthly Masterclass waarbij we met elkaar kennis delen.

Kunnen wij helpen?

Je krijgt bij Movamento direct antwoord op de volgende vragen:

Wat heb ik?

Hoelang gaat het duren?

Wat kan ik eraan doen?

Hoe kan de fysio mij hierbij helpen?

Direct een afspraak maken